2019 POSTNÍ MENU Každý rok připravuji v Kyjevě pro naše hosty postní menu. Jídla bez mléka, mléčných produktů, vajec a alkoholu. La Veranda Kyjev
CHEFS DINNER CHEFS DINNER je večeře, na které se sejde šest různých šéfkuchařů a každý připravuje jeden chod z potravin, které lze běžně zakoupit... Akce
2018 PODZIMNÍ MENU Letošní podzim byl hezký a dlouhý. A díky tomu jsme mohli používat bylinky z naší zahrády. Babiččina zahrada
2018 INSPIRACE Z CEST Vybraná jídla z našich společných cest po restauracích a mých osobních cest za gastronomií. Fotky z promo INSPIRACE Z CEST. La Veranda Praha
PROJEKT KNIHA - více info Termín vydání: až to dám vše dohromady a bude to přesně tak, jak si představuji, ideálně do konce roku 2019. Počet? uvidíme. Nerad bych měl plnou... Kniha
PROJEKT KNIHA Rád bych jí za rok držel v ruce. Ale bude to ještě hodně práce. Nyní vybírám recepty za poslední tři roky, které jsme použili... Kniha
2018 LETNÍ MENU Léto je v Babiččině zahradě skvělé díky rozkvetlé zahradě a spoustě bylinek, které sbíráne rovnou ze zahrady. Babiččina zahrada
ZAS A ZNOVA Minulý týden jsem se zúčastnil první akce SOUSEDSKÁ VEČEŘE v restauraci, která je poblíž mého bydliště. Pořádal ji Karel Šimůnek, který má... Akce
CHEF TIME FEST V úterý odstartoval 5. ročník oblíbeného zimního food festivalu. Na programu jsou dva CHEFS TABLE/ 5 chodová večeře s 5 ti šéfkuchaři/, dva... Akce
CHEFS DINNER Vařili jsme šesti-chodové menu z potravin, které jsou v Makru běžně dostupné. Každý z nás je v Makru předem nakoupil a pak... Akce
BIG GREEN EGG´S FLAVOUR FAIR Konal se 23.9.2017 v Art&Food ZOOně, areál Trojského pivovaru V České republice se konal pilotní první ročník. Historicky první ročník se... Akce
DINNER BY HESTON BLUMENTHAL LONDÝN/ VELKÁ BRITÁNIE Při mé první návštěvě jsem byl unesen a tak jsem se každý rok vracel, až jsem ochutnal celé menu. Menu je z 90 %... Stáže
STORY LONDÝN/ VELKÁ BRITÁNIE Když jsem se rozhodoval, kam vyrazit na stáž, objevil jsem tuto malou restauraci, psalo se o ní v... Stáže