Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2020 ČERVENEC

Babiččina zahrada Práce
12. Červenec 2020
Pečená žlutá řepa, krémový kozí sýr, kečup z červené řepy a maliny

Letní obnovení v lehkých jídlech.

Rajčata, mozzarella, bazalka, cuketa, olivový olej, mladá řepa.

LÉTO JE TADY.

Pečená žlutá řepa, krémový kozí sýr, kečup z červené řepy a maliny
Barevná rajčata, mozzarella di buffala, pyré z pečených malých rajčat a bazalková pistou
Nicoise salát  - malá rajčata a brambory, fazolky, tuňák v oleji, červená cibule, vařené vejce a lehký francouzský dresing
Gaspacho a papriková salsa
Gaspacho,  papriková salsa a marinované tygří krevety
Fregola di sarda s rajčaty a petrželkou, malá rajčata a ricotta s citrónem
POT-AU-FEU – vařená hovězí loupaná plec se zeleninou, brambory podávaná v hovězím vývaru
POT-AU-FEU – vařená hovězí loupaná plec se zeleninou, brambory podávaná v hovězím vývaru
POT-AU-FEU – vařená hovězí loupaná plec se zeleninou, brambory podávaná v hovězím vývaru
Candát, grilovaná cuketa, peperonáta s kapary a rybí veloute s bazalkou
Konfitované králičí stehno po provensálsku s olivami a sušenými rajčaty, pečená cibule, hrášek a mladé brambory
Ostružinové tvarohové knedlíky, tvaroh a omáčka z ostružin
LÉTO JE TADY. Hurááááááááááááááááááááááááá
pruh