2022 - KVĚTEN PRAHA Dubnová degustace nových možných tapasů a snacků pro The Bistro. Degustační komise si vybrala zajimavé položky do nového menu. Práce
2021 PROSINEC Další degustace a další nová možná jídla. Tentokrát ne v mističkách, ale na talířích, aby vynikla. ZMĚNA JE ŽIVOT. Práce
2021 ŘÍJEN Po 9.měsících jsme otevřeli The Bistro. Na začátek jsme připravili snacky/mezze s podzimní tématikou. Práce
2021 POP U ŠPÍZY Před pár dny jsme otevřeli jako pop up na jeden večer The Bistro, kde jsem podával různé špízy s chuťovými doplňky. Grilovali jsme na zahrádce... Práce
2021 BAO V červnu jsme otevřeli The Bistro na jeden večer. Byl ve znamení 5 různých náplní do oblíbených kynutých vařených bochánků BAO. Každý... Práce
2020 ZÁŘÍ Fotky z degustace, kterou jsem připravoval pro The Bistro. Spousta z návrhů se objeví na novém menu v září. Práce
2020 ZÁŘÍ - DEZERTY Další degustace a další sezonní obnovení. Tentokrát podzim. Meringue je plněný malinami, malinovou espumou a malinovým gelem. Práce
2020 KVĚTEN Na rozjezd The Bistro jsem vytvořil menu, kde je několik položek ve verzi snack/ mezze nebo hlavní jídlo. Práce
2019 PROSINEC TASTE MORE to je slogan The Bistra. Malé mističky plné zajímavých chutích, které si můžete dát po jedné nebo v setech. Práce
2019 BŘEZEN Fotky ze všech degustacích. Fotky jsou před výběrem a všechny snacky nebyli zařazeny do nového menu. Práce