Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2021 PROSINEC

Práce The Bistro
03. Leden 2022

Další degustace a další nová možná jídla. Tentokrát ne v mističkách, ale na talířích, aby vynikla. ZMĚNA JE ŽIVOT.

Pečený celer na špízu, lanýžová majonéza, parmezánový crumble
Pečený celer na špízu, lanýžová majonéza, parmezánový crumble
Letní rolky v rýžovém těstě -pečený bůček, meloun, salátová okurka, koriandr, hoisin
Pečený celer, hovězí tataki, křupavé brambory, lanýžová majonéza
Hovězí tatarák, křen, žampióny, krém s wasabi
Brioška, trhané kachní maso, lanýžová majonéza
Miso bagna cauda
Hovězí steak, zelený pepř, červená cibule, smažená cibule, malá rajčata, dresing z hořčice a medu
Pečená řepa, uzená zakysaná smetana, maliny, granátové jablko, malinový gel
Ceviche z ryb, okurka, malá rajčata, jarní cibule, koriandr a furikake
Kokosová espuma, mango,ananas, mučenka salsa, kokosový crumble a pražený kokos
Pražma TATAKI, pečená řepa, salátová okurka a uzená zakysaná smetana
Popustit uzdu fantazii je na kuchařině je nádherné.
pruh