2022 - ÚNOR PRŮHONICE Zimní degustace. V hlavní roli daněk, kachna, čekanka, kadeřávek, kapusta, dýně a atd..... Práce
2021 PROSINEC Další podzimní degustace. Uzený jazyk, dýně, zvěřina, kachna, kadeřávek, kořenová zelenina. Hodně jsem si pohrál s malými knedlíčky, které... Práce
2021 LISTOPAD Po prázdninách se vrátili do pracovního tempa a 100 % nasazení. Na fotkách najdete z degustace jídel, které jsme vybírali na listopadový... Práce
2021 ČERVENEC Po měsíci jsme provedli lehký update menu. Některé věci odstranili a některé přidali. Koupili jsme udírnu a do menu zařadili našeho uzeného... Práce
2021 ČERVEN Nové menu bylo složeno z položek všech restaurací / La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro/. Výběr toho nejlepšího na jednom místě, kde je... Práce
2020 SRPEN Další dávka nových jídel připravených pro degustační komisi, která vybírala jídla na nové srpnové menu pro Babiččinu zahradu. Práce
2020 ČERVENEC Letní obnovení v lehkých jídlech. Rajčata, mozzarella, bazalka, cuketa, olivový olej, mladá řepa. LÉTO JE TADY. Práce
2020 KVĚTEN Pár nových jídel v menu po koronaviru. Chřest v hlavní roli a samozřejmě český z Hostina u Vojkovic. Práce
2019 PROSINEC Prosincová degustace jídel pro managery a majitele. Po degustaci se vyberou jídla, které budou zařazeny v prosincovém menu. A některé třeba... Práce
2019 PODZIMNÍ MENU Každý měsíc vařím jídla, které by se na další měsíc co nejvíce hodily. A tady je pár fotek z degustací z měsíce září a října. Práce
2018 PODZIMNÍ MENU Letošní podzim byl hezký a dlouhý. A díky tomu jsme mohli používat bylinky z naší zahrády. Práce
2018 LETNÍ MENU Léto je v Babiččině zahradě skvělé díky rozkvetlé zahradě a spoustě bylinek, které sbíráne rovnou ze zahrady. Práce