Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2020 SRPEN

Babiččina zahrada Práce
09. Srpen 2020
Řecký salát s feta sýrem, pečenou pražmou a marinovanou červenou cibulí

A další dávka nových jídel připravených pro degustační komisi, která vybírala jídla na nové srpnové menu pro Babiččinu zahradu.

Řecký salát s feta sýrem, pečenou pražmou a marinovanou červenou cibulí
Salmorejo, barevná rajčata a vařené křepelčí vejce
Salmorejo, barevná rajčata a vařené křepelčí vejce
Rajčatová polévka s barevnými rajčaty a bazalkovým olejem
Rajčatová polévka s barevnými rajčaty a bazalkovým olejem
Tatarák z pražmy, pečené papriky, salátová okurka, uzená zakysaná smetana a omáčka z pečených paprik
Pražma na kyselo se zeleninou a šafránem
Restované krevety s malými rajčaty, paprikou, česnekem, řapíkatým celerem a fregola di sarda
Šafránové rissoto se sladkou kukuřicí, citrusová ricotta a rukola
Tagliatelle ,, AGLIO OLIO´´ s liškami a parmezánová pěna
Pražma, barevná rajčata, fenykl, tarhoňa, omáčka z paprik a uzené papriky
Pražma, barevná rajčata, fenykl, tarhoňa, omáčka z paprik a uzené papriky
Rolované kuře plněné nádivkou se šalvějí a uzené šunky, restované lišky a bramborové pyré
Selečí kotletky, grilovaná zelenina a mladé brambory s tymiánem
Porchetta – Rolovaný vepřový bůček, krémový špenát a špekové knedlíky
Porchetta – Rolovaný vepřový bůček, krémový špenát a bramborové gnocchi
LÉTO JE HORKÉ, ALE KUCHYNĚ BABIČČINY ZAHRADY DISPONUJE KLIMATIZACÍ, KTEROU JIM ČÍŠNÍCI HLASITĚ ZÁVIDÍ.
pruh