Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 PODZIMNÍ MENU

Práce Babiččina zahrada
16. Listopad 2019
Pomalu pečený vepřový bůček,, SPICY´´, naložená zelenina, krém z pimenta

Každý měsíc vařím jídla, které by se na další měsíc co nejvíce hodily. A tady je pár fotek z degustací z měsíce září a října.

Pomalu pečený vepřový bůček,, SPICY´´, naložená zelenina, krém z pimenta
Sulc z vepřových nožiček, kolínek a plece, nakládaná zelenina a krém z hořčice
Zauzený marinovaný losos, listové těsto, křenová espuma, koprový krém a pečená žlutá řepa
Paštika z kuřecích jater a kachních Foie Gras, karamelizovaná jablka, svatojánské ořechy a opečený chleba
Kachní játra a kachní Foie Gras, placky z krup, brambor a majoránky, kachní glazzé
Mořský vlk, cizrnové pipetky s citrónem a petrželí, černý kořen a crumble s česnekem a ančovičkami
Srnčí hřbet, pastinákové pyré, divoká brokolice, svatojánské ořechy a glazzé s červeného vína
Ravioly plněné bramborovým pyré s parmezánem a mátou, restované houby, espuma z parmezánu a parmazánový crumble
KDO NIC NEDĚLÁ, NIC NESKAZÍ.
pruh