Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 PROSINEC

Práce Babiččina zahrada
01. Prosinec 2019
Bramborové lokše plněné trhaným kachním masem a červeným zelí

Prosincová degustace jídel pro managery a majitele. Po degustaci se vyberou jídla, které budou zařazeny v prosincovém menu.

A některé třeba najdete v lednovém menu.

Bramborové lokše plněné trhaným kachním masem a červeným zelí
Vitello tonnato – telecí s tuňákovou omáčkou a kapary
Husí konfit s kachními Foie Gras, marinované červené zelí a kmínový chléb
Carpaccio z kapra a lososa, česnekový krém s petrželkou, marinovaná šalotka s kapary
Pečenáče z kapr se sladko kyselou zeleninou
Medailonky z lososa, fenyklový salát s citrusy, ředkvičky, fenyklové studené veloute a petrželkový olej
Kuřecí játra s kyselými houbami a majoránkou, pošírované vejce a olej z majoránky a libečku
Dýňové rissoto, kaštany, černý kořen a gremoláta
Konfitované kachní stehno, špekové knedlíky a kedlubnové zelí
Dančí plec se šípkovou omáčkou, kořenová zelenina, špekové knedlíky
Podzim=těžší chutě a výraznější jídlo.
pruh