FIELD PRAHA V srpnu jsem absolvoval pracovní oběd ve Fieldu. Navíc oproti standartnímu polednímu menu, jsme dostali pár pozdravů přímo...
VALLMO PRAHA Moderní evropská kuchyně zaměřená na české suroviny. Kreativní, poctivá a z těch nejlepších ingrediencí. Cílem je spojení...
EL CAMINO David vlastnil a deset let vedl španělskou restauraci Medité v Mariánských Lázních. První restaurace, která v naší zemi představila...
DEJVICKÁ 34 Tomáš přes dvacet let spolupracoval s velkými italskými šéfkuchaři/ Vito Mollica, Riccardo Lucque,...… /. Je tedy nasnadě, že inklinuje...
VÝČEP Výčep - novodobá česká pivnice. Dalešice na čepu, česká kuchyně s nádechem Valašska. Jirka suší, fermentuje, nakládá a jede severskou...
FIELD Koronavirus změnil většině z nás plány. Můj velký kamarád Tomáš, nadšenec do dobrého jídla, se kterým chodím po restauracích v Londýně,...
STŮL JANA PUNČOCHÁŘE V pátek jsem s přáteli navštívil restauraci Honzy Punčocháře a to konkrétně jeho malou, vymazlenou část nazvanou STŮL JANA PUNČOCHÁŘE (SJP),...
CUKRÁŘ SKÁLA Dne 15.12. se otevřela nová cukrárna ve Šporkovském paláci. Troufnu si říct, že je to jedna z nejkrásnějších cukráren v Praze. A i...
SIA Hned vedle Cukráře Skály, je otevřena na rohu domu Šporkovského paláce restaurace Sia restaurace. Mám velkou radost, že ji šéfuje jeden z mých...