
DIAN
Restaurace
Česká republika
04. Leden 2025
Executive Chef a majitel : Khanh Ta
PRAHA
Restaurace Dian se nachází v pražské části Michle v BB Centru a zaměřuje se na moderní vietnamskou kuchyni. Bratři Khanh a Giang Ta, kteří již stojí za úspěšnými podniky Gao Den a Taro, vytvořili Dian s důrazem na fúzi tradiční vietnamské kuchyně s moderními prvky. Interiér restaurace je laděn do přírodních barev a materiálů, přičemž hlavním prvkem je otevřená kuchyně. Pokrmy jsou ideální ke sdílení, a proto se doporučuje objednat více menších porcí, které hosté mohou ochutnávat společně.
Restaurace Dian se nachází v pražské části Michle v BB Centru a zaměřuje se na moderní vietnamskou kuchyni. Bratři Khanh a Giang Ta, kteří již stojí za úspěšnými podniky Gao Den a Taro, vytvořili Dian s důrazem na fúzi tradiční vietnamské kuchyně s moderními prvky. Interiér restaurace je laděn do přírodních barev a materiálů, přičemž hlavním prvkem je otevřená kuchyně. Pokrmy jsou ideální ke sdílení, a proto se doporučuje objednat více menších porcí, které hosté mohou ochutnávat společně.
Nebojte se. Jakmile vejdete dovnitř, tak Vás obklopí dřevěné prvky, přírodní materiály, více jak 150 rostlin, otevřený bar a rozlehlá otevřená kuchyně. To vše tvoří příjemné živé prostředí Dianu. Restaurace je rozdělena do tří hlavních částí: bezprostřední okolí otevřené kuchyně, střed restaurace s podlouhlými stoly pro větší skupiny lidí a zadní klidnější část s menšími stoly podel zdí.
V DIANU připravují moderní vietnamskou kuchyni s moderním twistem a lehkým fusion stylem.
Na oběd mají obědové menu, které je jednodušší. Večerní menu je propracovanější ze sezónních surovin, které se často mění. Porce jsou menší, takže v pohodě ve dvou ochutnáte 6-8 pozic. Jídla se podávají do středu stolu a sdílí se spolustolovníky. V menu jsou i pozice pro vegetariány.
V nápojovém lístku najdete zajímavé nealkoholické míchané drinky a domácí limonády.
Pokud pojedete autem, tak za budovou je parkoviště.
„Di an“ v překladu znamená „jít jíst“.
