Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2020 ZÁŘÍ

Práce Babiččina zahrada
01. Říjen 2020
Krémová kachní tučná játra, maliny, rybíz a malinový gel

Další degustace plná podzimních surovin a chutí. Některá jídla najdete na menu.

Carpaccio z dančího hřbetu, keňské fazolky, pečená řepa, kečup z řepy a olivový olej
Marinovaný losos, uzená zakysaná smetana, rukolový krém, nakládané okurky a ředkvičky
Pečený bůček, pyré z uzeného česneku, mladý špenát s hořčičným dresingem
Pečený bůček, pyré z uzeného česneku, mladý špenát s hořčičným dresingem
Rilletes z vepřové krkovice, kyselá zelenina a krém z dijonské hořčice
Krémová kachní tučná játra, maliny, rybíz a malinový gel
Créme brullé z kachních tučných jater a chutney ze sušeného ovoce
Uzená kachní prsa, pečená řepa, lískové ořechy, pomeranče a kečup z červené řepy
Salát z pečené dýně, keňských fazolek, svatojánských ořechů, malin a malinového vinaigrettu
Římské listy, křupavá slanina, ředkvičky, brambory a vinaigrette z octu z bílého vína a hořčice
Pražma, restované houby, bramborové rohlíčky, koprová omáčka
Tagliatelle s dančími Bolognese
Dušené telecí líčko na červeném víně s restovanou kořenovou zeleninou, pastinákové pyré
Dušené telecí líčko po burgundsku, bramborové rohlíčky
Gnocchi z pečené dýně, houby, lískové ořechy
Konfitované kachní stehno a šoulet
Ravioly plněné pečenou dýní, šalvějové máslo, pražená dýňová semínka
A BAREVNÁ PODZIMNÍ KUCHYNĚ JE TADY. 
pruh