Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 JARNÍ MENU

Práce Babiččina zahrada
07. Červen 2019
Telecí jazyk, marinovaný chřest, frissé, žloutek a bylinkový krém

Jarní menu, než se zahrada zazelená a rozkvete.

Telecí jazyk, marinovaný chřest, frissé, žloutek a bylinkový krém
Paštika z králíka a vepřového bůčku, marmeláda z červené cibule, pečená brioška
Mozzarella di Buffala, pečená červená řepa, pomeranče a dresing z vlašských ořechů
Do růžova pečený telecí hřbet, omáčka Gribiche, malá rajčata a marinovaná šalotka
Bílý chřest, smetanové ragú se smrži, Belper Knolle
Salát z mladého špenátu a polníčku, marinovaný chřest, mrkev, krémový kozí sýr a chardonnay vinaigrette
Sladkovodní ryba dne, bílý chřest, tarhoňa s hráškem a bylinkami, česnekový krém a olej z medvědího česneku
Medailonky z hovězí svíčkové, smetanový chřest, bramborová terina a smržové glazzé
Chřestové rissoto, rukola, parmezánová pěna, bazalkový olej
Dušené kuře ve smetanové omáčce se smrži, mladé brambory a chřest
Dušené kuře ve smetanové omáčce se smrži, mladé brambory a chřest
Telecí hřbet, rajčatový cous cous, pečená malá rajčata, smažený chřest a omáčka z choriza
Mořský vlk pečený s brambory, paprikou, fenyklem, česnekem rajčaty, cibuli, pimentem a šafránem
Jehněčí kotletky, hráškové pyré s mátou a grilované malé cukety a glazzé s bylinkami z naší zahrady a telecím morkem
Pěna z bílé čokolády, marinovaná rebarbora, zázvorový crumble a vanilková zmrzlina
Creme Catalane s ovocem
Mám rád chřest ve všech podobách a texturách.
pruh