Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2018 JARNÍ MENU

Práce Babiččina zahrada
21. Březen 2018
Marinovaná chobotnice, kečup z pečených paprik a chorizo olej

Naše bylinková zahrada se začíná probouzet k životu.

Marinovaná chobotnice, kečup z pečených paprik a chorizo olej
Tygří krevety s kalamáry a sušenými rajčaty, olivami, kaparami a grilovaným chřestem
Salát z marinovaného chřestu, mozzarelly di Buffala, pražených pinii, bazalkového pesta a marinovaných malých rajčat
Rybí provensálská polévka se slávkami, šafránem, fenyklem a paprikami
Chřest a choron omáčka
Tagliatelle s peperonátou a cuketou
Candát, bramborové pyré s divokým česnekem, chřest a citrónová omáčka s kerblíkem
Pečený telecí hřbet, bílý a zelený chřest, mladé brambory a smetanová smržová omáčka
Rossini - grilovaný hovězí pupek, Foie gras, bramborové pyré, chřest a lanýžová omáčka
Konfitované králičí stehno s provensálskými bylinkami, olivy, malá rajčata, artyčoky a bramborové rohlíčky
Pečený mořský vlk s barevnou zeleninou a šafránovou aioli
Jehněčí kotletky, grilované česneky, pyré ze špenátu a divokého česneku a tymiánové glazzé
Chobotnice s barevnými malými rajčaty a česnekovým konfitem, bazalkové rizoto
Vanilková smetanová panacota s marinovanou rebarborou, malinami, limetkové bezé a malinová polévka
Tiramisu s hořkou čokoládou a kávovým želé
Cremeux z čokolády Dulcey, mango, mučenka, citrónové parfait a marinovaný ananas