Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2018 PODZIMNÍ MENU

Práce Babiččina zahrada
10. Listopad 2018
Sulc z vepřových nožiček a kolínek s majoránkou, nakládaná zelenina, šalotka a hořčičný krém

Letošní podzim byl hezký a dlouhý. A díky tomu jsme mohli používat bylinky z naší zahrády.

Sulc z vepřových nožiček a kolínek s majoránkou, nakládaná zelenina, šalotka a hořčičný krém
Králičí játra s kaštany a zázvorovým glazé, pyré z karamelizovaných jablek
Slepičí vývar, játrové knedlíčky, kořenová zelenina a domácí nudle
Smažený kapr marinovaný v bylinkách a koření, krém z kopru a petržele, marinovaná šalotka
Tygří krevety s chilli, česnekem, houbami a bílým vínem, česnekové aioli
Brûlée z kachních Foie Gras, hruška vařená v červeném víně se skořicí, pinie, gel ze svařeného vína  a brioška
Římské listy, ředkvičky, kaštany, lehce vařené vejce, brioškové krutóny a lanýžový dresing
Česká ryba dne, restované houby s kapustou, šťouchané brambory s bylinkami a česneková omáčka
Medailonky z hovězí svíčkové, podzimní zelenina, pečené mladé brambory a krémová omáčka z kachních Foie Gras
Bramborové knedlíčky s kaštany, ragú ze zvěřiny a hub
,, Svíčková´´ - pomalu dušená kančí krkovice, smetanová omáčka, karlovarský knedlík, brusinky
Dančí hřbet, kapustové zelí se slaninou, bramborové pyré s kaštany, svatojánské ořechy a glazé s jeřabinami
Chobotnice s malými rajčaty, chorizem a uzenou paprikou, bramborové rohlíčky
Hříbkové rizoto, kaštany,parmezánový crumble a rukola
Pražma a tygří krevety s olivami, fenyklem, paprikou a kapary, fregola sarda s citrónem a bylinkami
Hovězí ,, Bourguignon,, s kořenovou zeleninou, houbami a slaninou, bramborové rohlíčky
Cremeux ze slaného karamelu, čokoládové boby, mango, mangová pěna a limetkový crumble
Crepe Suzette s pomerančovým karamelem a vanilkovou zmrzlinou
Vanilkové Crème brûlée, lesní ovoce a borůvkový gel