Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2020 ČERVENEC

The Bistro Práce
23. Červenec 2020
Meloun Cantaloupe, malá rajčata, bazalka a consomme z rajčat a melounu Cantaloupe

Malé snacky a mezze připravované na letní update menu pro The Bistro.

Tataki z pražmy, minicukety v citrónovém dresingu a gaspacho vinaigrette
Tatarák z pražmy, Furikake, salátová okurka, vinaigrette z rajčat, sójové omáčky, limetek a avokádového oleje
Presovaný kachní konfit ze stehen, opálené meruňky, hoisin s meruňkami
Kozí sýr v křupavé trubičce a kečup z červených paprik
Gaspacho s pečenou červenou řepou a pomerančem
Melounové gaspacho s chorizem
Rajčatový tatarák z pečených rajčat
Panna cotta z mozzarelly, malá rajčata, bazalkový olej a studená rajčatová polévka
Panna cotta z mozzarelly, malá rajčata, bazalkový olej a pyré z pečených malých rajčat
Rajčatová polévka z pečených rajčat a bazalkový olej / pasírovaná/
Rajčatová polévka z pečených rajčat a bazalkový olej / mixovaná/
MILUJI LÉTO. RAJČATA, DROBNÉ OVOCE, MERUŇKY, BROSKVE ATD...
pruh