Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2020 ZÁŘÍ

Práce The Bistro
06. Září 2020
Krémová kachní Foie Gras a mango s lískovými oříšky

Fotky z degustace, kterou jsem připravoval pro The Bistro. Spousta z návrhů se objeví na novém menu v září.

Krémová kachní Foie Gras a mango s lískovými oříšky
Langoš, trhaná vepřová krkovice, marinovaná šalotka a hořčičné glazé se zázvorem
Langoš, trhané kachní maso, marinovaná šalotka a hořčičné glazé se zázvorem
Langoš, trhaná vepřová krkovice, marinovaná šalotka, hořčičné glazé se zázvorem a japonská majonéza
Smažené krevety se strouhankou z chipsů ze zelené rýže, omáčka z pečených paprik a chilli
Smažené krevety se strouhankou z chipsů ze zelené rýže, mango relish s chilli
Žluté kari s houbami a kokosovým mlékem a křupavé kuřecí prso v kadaif nudlích
Čínská mini porchetta z vepřového bůčku, pyré z hub a miso pasty
Pomalu pečený bůček po thajsku, kyselá okurka, koriandr
Bazalkové pesto s pistáciemi a malá rajčata
Langoš je základ, se kterým lze udělat spoustu věcí. A nemusí se podávat pouze s kečupem, česnekem a eidamem :-) 
pruh