Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2018 DEZERTY

Práce The Bistro
02. Září 2018
Vanilková panacota, rebarbora a grenadina

Mix dezertů, které byli na menu v průběhu celého roku

Malinová espuma, citrónový cream fraiche a drobné ovoce
Limetkové parfait, švestkové pyré a švestky
Panacota z bílé čokolády, meruňkové pyré s vanilkou a meruňky
Cremeux z tmavé čokolády Guanaja, čokoládová hlína, marinovaný ananas
Cheese cake s malinami, malinový gel a sušené bezé s citrónem
Kokosová panacota se zázvorem a limetkové listy, pěna z mučenky
Citrónový dortík, nakládané kumquaty, pomerančový crumble
Krém ze slaného karamelu a tmavé čokolády, maliny a čokoláda
Citrónový cheesecake, jahody a jahodová pěna
Pěna z tmavé čokolády Guanaja, jahody, jahodový gel
Panacota s bílou čokoládou a vanilkou, jahody a jahodová polévka s bazalkou
Mučenková panacota, mango a kořeněný crumble
Krémová čokoláda Dulcey, čokoládový crumble a ostružiny
Maliny, citrónový cream fraiche a vanilková espuma
Mám rád cukrařinu.
pruh