Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 DEZERTY

Práce The Bistro
28. Listopad 2019
Kávové cremeux s bílou čokoládou, oplatka z lískových ořechů a tmavá čokoládová omáčka

Dezerty, které jste mohli chutnat v THE BISTRO v letošním roce.

Sladké ekléry a espuma z Baileys
Banánový piškot, ananasový kompot, omáčka z passion fruitu a bergamotu
Panna cotta z bílé čokolády a jogurtu, malinová polévka a maliny
Krém z limetkového crème brullé, karamelizované broskve
Granita z vodního melounu, jahody a kaviár z yuzu
Cremeux z bílé čokolády a yuzu, pomeranče a oplatka z kakaových slupek
Zázvorové creme brullé s banánem
Chutney z tropického ovoce a espuma z kokosu
Pěna z čokolády caraibe a lení ovoce
Creme catalana s kardamomem, pomerančem a mandarinkou
Eklér plněný mangovou espumou
Citrónový krém, rybíz a rybízová espuma
Nugátová pěna, exotický crumble a banán
Kokosová rýže, ananasový kompot a mango gel
SLADKÝ DEZERT=SLADKÝ ŽIVOT
pruh