Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2020 ČERVENEC

Práce Babiččina zahrada
12. Červenec 2020
Gaspacho,  papriková salsa a marinované tygří krevety

Letní obnovení v lehkých jídlech.

Rajčata, mozzarella, bazalka, cuketa, olivový olej, mladá řepa.

LÉTO JE TADY.

Pečená žlutá řepa, krémový kozí sýr, kečup z červené řepy a maliny
Pečená žlutá řepa, krémový kozí sýr, kečup z červené řepy a maliny
Gaspacho a papriková salsa
Fregola di sarda s rajčaty a petrželkou, malá rajčata a ricotta s citrónem
POT-AU-FEU – vařená hovězí loupaná plec se zeleninou, brambory podávaná v hovězím vývaru
POT-AU-FEU – vařená hovězí loupaná plec se zeleninou, brambory podávaná v hovězím vývaru
POT-AU-FEU – vařená hovězí loupaná plec se zeleninou, brambory podávaná v hovězím vývaru
Candát, grilovaná cuketa, peperonáta s kapary a rybí veloute s bazalkou
Konfitované králičí stehno po provensálsku s olivami a sušenými rajčaty, pečená cibule, hrášek a mladé brambory
Ostružinové tvarohové knedlíky, tvaroh a omáčka z ostružin
LÉTO JE TADY. Hurááááááááááááááááááááááááá
pruh