Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2019 PODZIMNÍ MENU l

Práce La Veranda Praha
06. Prosinec 2019
Terina z marinovaného lososa, quinoa, rukolový krém, ředkvičky a fenykl

A to máte zvěřinu, kořenovou zeleninu, dýni, kaštany, ořechy a atd.....

Terina z marinovaného lososa, quinoa, rukolový krém, ředkvičky a fenykl
Křepelka, topinambur, žampióny, křepelčí vejce a hříbkové glazé
Pečená kachní játra foie gras, pyré z karamelizovaných jablek, pěna z lískových ořechů a glazé se skořicí
Mušle sv. Jakuba, tzatziki, marinovaný celer a limetkový dresing s avokádovým olejem
Pečená barevná řepa, marinované borůvky, kozí sýr, kečup z červené řepy s créme de cassis a frisée
Krémová dýňová polévka s pomerančem a zázvorem, dýňová semínka a citrónový crème fraîche
Krémová dýňová polévka s pomerančem a zázvorem, dýňová semínka a citrónový crème fraîche
Pečený malý květák, kokos, pyré z karamelizovaného květáku a omáčka s kari
Pečený halibut a slávky ve vývaru, baba ganoush, pomalu pečená rajčata, jarní cibule a bílá rajčatová omáčka
Kančí panenka a líčko, pyré z pastináku, pošírovaná hruška v bílém víně, kadeřávek a omáčka z červeného a portského vína
Srnčí hřbet, pečený celer, celerové pyré, plněná smetanová kapusta a glazé s lanýži
Králík po dijonsku - Pomalu dušená stehna a rolovaný hřbet, růžičková kapusta, kaštany a ravioli plněné bramborovým pyré s estragonem
Meloun cantaloupe, balsamico zmrzlina, ostružiny a mléčný crumble
Marinovaný ananas, růžový grapefruit, sorbet z grapefruitu, krém z yuzu a piña colada espuma
NY cheesecake a barevný rybíz
Zajímavé období, plné zajímavých sezonních surovin
pruh