Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2020 BŘEZEN

La Veranda Kyjev Práce
04. Duben 2020
Tataki z hovězí svíčkové, tuňákový krém, marinovaná červená cibule a smažené kapary

KYJEV - sezonní obnovení menu pro La Veranda Kyjev. 

Medailonek z lehce marinovaného lososa, Teriyaki se zázvorem, ředkvičky a řapíkatý celer
Riccotové knedlíčky s citrónem a dýňové pyré s pomerančovou šťávou
Mořský vlk v želé, fenykl, ředkvičky, petrželkový krém a marinované salátové okurky
Tartar z vlka, avokádo, japonský krém a ředkvičky
Uzená makrela, avokádo, ředkvičky, řapíkatý celer, japonský krém a marinovaná salátová okurka
Čekankové puky s pomerančem, sušený rajčata, oříšky, křupavý topinambury a pomerančový vinaigrette
Vichyssoisse – brambory, pórek, petrželkový olej a crumble z toustového chleba
Ryba, mrkev, pečené brambory, fenyklový salát s citrónovým dresingem a rybí veloute s fenyklem a miso pastou
Chobotnice, restovaný květák, květákové pyré, marinovaný květák, glazzé s balsamikem
Hovězí svíčková PITHIVIER s houbami a kapustou, pečená cibule, bramborová kaše s parmezánovým crumblem a glazzé
Hovězí svíčková PITHIVIER s houbami a kapustou, pečená cibule, bramborová kaše s parmezánovým crumblem a glazzé
Chobotnice, brambory po domácku s cibulí, stir frye zelenina, Teriyaki se zázvorem
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh