Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 ZVĚŘINA a PODZIMNÍ OBNOVENÍ

Práce La Veranda Kyjev
22. Prosinec 2019

Pár fotek jídel z připravovaného promo ZVĚŘINA.

Zajímavé servírování a podávání PITHIVIERA. Je to klasický pokrm. Tenhle pithivier je plněný medailonkem z jelena a zapečený v listovém těstě.

Pithivier s jelenem, houbami a kapustou, pečená cibule, pyré z uzeného česneku a glazzé
Tatarák z jelena, lanýžový krém, žampión, pražené pinie, pečený a křupavý topinambur
Sulc z dančí plece a vepřový nožičky, marinovaný celer plněný křenovou smetanou, ředkvičky a hořčičný krém
Dušený zajíc na špeku a houbách, bramborové knedlíky, kadeřávek a smetanové houbové ragú
Pithivier s jelenem, houbami a kapustou, pečená cibule, pyré z uzeného česneku a glazzé
Pečený celer, lanýžový krém, vlašský ořech a balsamiko gel
Smetanová polévka s mrkví, celerem, houbami a agnolletti plněné masem
Dýňová polévka
Vyzkoušejte pithivier třeba s hovězím masem nebo vepřovou panenkou.
pruh