Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

VINAŘSTVÍ PIÁLEK & JÄGER

Práce HOSTOVÁNÍ
17. Duben 2021

NOVÝ ŠALDORF

                 První hostování tohoto roku bylo přímo ve vinařství Piálek & Jäger, které obdrželo ocenění Vinařství roku 2020 v kategorii malých vinařství.

Ačkoli bylo jídlo podáváno v krabičkách, nebyl to problém. Naopak, bylo to o to zajímavější. Možnost dostat domů delikatesy a lahůdky k vlastnímu naservírování je velmi příjemná.

Připravil jsem čtyřchodové menu a tapas box, který obsahoval několik prvků z čtyřchodového menu.

MENU

Tapas box
Hummus a pražené lískové ořechy
Hovězí tatarák a lanýžový krém
Medailonky z marinovaného lososa a japonský krém
Pesto z pečené řepy a petrželkový olej

Medvědí krém, olej s medvědím česnekem a krutony z kmínového chleba

Tygří krevety s restovanými houbami a Teriyaki omáčkou, dušená jasmínová rýže
nebo
Kachní roláda plněná slaninou a ořechy, pastinákové pyré, restovaná kořenová zelenina a lanýžový jus

Nepečený cheesecake, cracker žmolenka, ostružinový gel a lesní ovoce 

BOX

Hummus a pražené lískové ořechy
Hovězí tatarák a lanýžový krém
Medailonky z marinovaného lososa a japonský krém
Pesto z pečené řepy a petrželkový olej
Tygří krevety a Teriyaki omáčkou
Kachní roláda plněná slaninou a ořechy
Panna cotta z kachních jater a kyselé višně
Pomalu pečený vepřový bůček v aromatickém koření a nakládaná kyselá okurka

Téma bylo "Chutě světa", neboli cestování po světě během doby covidové.


https://www.pialek.cz

Už se těším na další hostování.
pruh