Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2021 POP UP KORSIKA

Práce La Veranda Praha
25. Červen 2021
Cremeux z bílé čokolády a myrty, jahody, čokoládový crumble a jahodový gel

V červnu jsme otevřeli na jeden a půl dne restauraci La Verandu. Po skoro půl ročním odpočinku jsme ji vygruntovali a připravili pro naše hosty na tento pop up. 

Proč pop up, když jsme v restauraci, kde nehostujeme? Protože jsme restauraci otevřeli pouze na jeden a půl dne.  Pak ji zase uklidíme a připravíme na další pop up v červenci, který bude ve znamení jiného místa, kde jsme byli a bylo nám tam dobře.

Doufejme že Nám situace dovolí av září ji otevřeme na každodenní provoz.

 

 

Tuňák, malá rajčata, pečené papriky, kečup z paprik a citrónový olivový olej
Cuketová polévka a restované kalamáry
Ravioly plněné kozím sýrem a ricottou, rajčatová omáčka
Pražma, bramborové pyré s olivami, chřest a omáčka ze slávek
Dušená telecí loupaná plec s olivami, rajčaty, cibuli a bílým vínem, polenta
Cremeux z bílé čokolády a myrty, jahody, čokoládový crumble a jahodový gel
Už cestu na Korsiku jsme si užili. Autem přijet k trajektu a jít spát do malého kupé, po celonoční jízdě.
pruh