NA HUMPOLCE TIŠNOV Minulý rok jsem poprvé hostil akci NA HUMPOLCE, kde jsem na podzim připravoval zvěřinu. Letos jsme se dohodli na prázdninové... HOSTOVÁNÍ
SUPERNOVA BAKEHOUSE PRAHA Supernova Bakehouse je oblíbená pekárna a kavárna v Praze, známá svými vynikajícími pekařskými výrobky a přátelskou... Stáže
PLATING NA STŘEDNÍ ŠKOLE HORAŽĎOVICE HORAŽĎOVICE Kurz s názvem "plating" proběhl na Střední škole Horažďovice a byl určen pro studenty prvního ročníku oboru... KURZY VAŘENÍ
ITÁLIE PRAHA Pražský kulinářský institut je renomovaná kuchařská škola v Praze, která veřejnosti nabízí rozmanité vařící kurzy.... KURZY VAŘENÍ
TI DVA Z LYONU-FOUR HANDS A STUDENTI PLZEŇ Šest měsíců zpět mě Filip Vracovský, učitel odborného předmětu, požádal, abych ve spolupráci s Janem Horkým vytvořil... HOSTOVÁNÍ
TARTELETKY ÚVALY ALMECO je mou srdeční záležitostí. Miluji ji od okamžiku, kdy jsem ji objevil, a od té doby v ní trávím mnoho času... KURZY VAŘENÍ
MG RESTAURACE MLADÁ BOLESLAV Na okraji Mladé Boleslavi se nachází zřejmě jediná restaurace v České republice, která je součástí letiště.... HOSTOVÁNÍ
LUČNÍ PENZION ČESKÁ SKALICE Luční penzion je oblíbený rodinný penzion v malebné obci Česká Skalice, který nabízí ideální místo... HOSTOVÁNÍ
PLATING PLZEŇ V sobotu jsem vedl pro AKC ČR kurz na téma PLATING v hotelové škole v Plzni. Co všechno jsme tam dělali a...
PIVOVAR LEDNICE A VINAŘSTVÍ KADRNKA LEDNICE Speciální večer před Valentýnem byl hostem. Menu nabízelo řadu afrodiziakálních ingrediencí. Degustaci vín předvedl... HOSTOVÁNÍ
POLLEN STREET SOCIAL LONDÝN / VELKÁ BRITÁNIE Před pandemií covidu jsem téměř každý rok odjížděl na pracovní stáže do zahraničí.... MICHELIN STAR Stáže
NA HUMPOLCE TIŠNOV „Na Humpolce“ je název známé restaurace v Tišnově, která si získala oblibu mezi místními i turisty díky svému kvalitnímu pojetí... HOSTOVÁNÍ
SALÁTY PRAHA Před prázdninami jsem vedl kurz v Makro akademii, která je největším a nejprofesionálnějším gastronomickým studiem... KURZY VAŘENÍ
BISTRO PAULUS A FOUR HANDS S ROMANEM PAULUSEM OLOMOUC Byl mi potěšením přijmout pozvání Romana Pauluse, bývalého šéfkuchaře hotelu Alcron v Praze, na akci "four hands"... HOSTOVÁNÍ FOUR HANDS
KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ PRAHA Můj první kurz pro začátečníky i pokročilé se uskutečnil v Makro akademii. Toto působivé kuchařské studio, které je... KURZY VAŘENÍ
VINNÉ BISTRO BESEDA PLZEŇ První hostování tohoto roku se uskutečnilo v Plzni u mého přítele Marka Duška, který má dlouholeté zkušenosti z Le... HOSTOVÁNÍ
VINAŘSTVÍ ŠÍLOVÁ MIKULOV Hostování v různých restauracích po celé České republice je pro mě velkou radostí. Představuje to skvělou příležitost... HOSTOVÁNÍ
LANÝŽOVÝ KURZ SULICE Minulý týden se v CHEFARENA konal kurz zaměřený na lanýže. Markéta Hrubá z firmy Lanýže od Markéty podrobně... KURZY VAŘENÍ
LEGO DEZERTY PRAHA Před dovolenou jsem vedl kurz cukrářství v Makro akademii. Kurz s názvem LEGO DEZERTY perfektně ilustruje...
ANGUSFARM SOBĚSUKY SOBĚSUKY V rámci seriálu Gastro & Sommelier jsem byl požádán, zda bych chtěl hostovat jeden večer na Angusfarm Soběsuky.... HOSTOVÁNÍ
2022 ČERVEN Moje poslední menu v La Verandě. Ikonické - výběr nejlepších položek k oslavě 20. výročí otevření La Verandy. La Veranda Praha
2022 - KVĚTEN PRAHA Dubnová degustace nových možných tapasů a snacků pro The Bistro. Degustační komise si vybrala zajimavé položky do nového menu. The Bistro
CHEFS DINNER no.7 PRAHA V Makro akademii se konala již sedmá galavečeře Chefs dinner. Původně plánovaná na únor, byla akce odložena kvůli zhoršující se... Akce
2022 - DUBEN PRŮHONICE Dubnová degustace nových možných jídel do nového jídelního lístku. Babiččina zahrada
2022 DUBEN Mám velkou radost z jara v pražské La Verandě. Očekávám s nadšením rebarboru, chřest, smrže, kačenky a další. La Veranda Praha
UČIL JSEM UČITELE FILETOVAT RYBY PLZEŇ Vedl jsem v rámci projektu www.varimedobre.eu workshop pro pedagogy na téma RYBY v hotelové škole Plzeň. Nejdříve...
2022 - BŘEZEN PRAHA Trochu Asie a Blízkého východu na talířích formou malých snacků a tapasů. The Bistro
CHEF ARENA A CHEF TABLE SULICE Jak již mnozí z vás vědí, nedaleko Prahy byl otevřen prostor nazvaný CHEF ARÉNA. Za jeho vznikem stojí Karel Šimůnek a Petr...
2022 - ÚNOR PRŮHONICE Zimní degustace. V hlavní roli daněk, kachna, čekanka, kadeřávek, kapusta, dýně a atd..... Babiččina zahrada