SUPERNOVA BAKEHOUSE PRAHA Supernova Bakehouse je oblíbená pekárna a kavárna v Praze, známá svými vynikajícími pekařskými výrobky a přátelskou... Stáže
PLATING NA STŘEDNÍ ŠKOLE HORAŽĎOVICE HORAŽĎOVICE Kurz s názvem "plating" proběhl na Střední škole Horažďovice a byl určen pro studenty prvního ročníku oboru... KURZY VAŘENÍ
ITÁLIE PRAHA Pražský kulinářský institut je renomovaná kuchařská škola v Praze, která veřejnosti nabízí rozmanité vařící kurzy.... KURZY VAŘENÍ
TI DVA Z LYONU-FOUR HANDS A STUDENTI PLZEŇ Šest měsíců zpět mě Filip Vracovský, učitel odborného předmětu, požádal, abych ve spolupráci s Janem Horkým vytvořil... HOSTOVÁNÍ
TARTELETKY ÚVALY ALMECO je mou srdeční záležitostí. Miluji ji od okamžiku, kdy jsem ji objevil, a od té doby v ní trávím mnoho času... KURZY VAŘENÍ
MG RESTAURACE MLADÁ BOLESLAV Na okraji Mladé Boleslavi se nachází zřejmě jediná restaurace v České republice, která je součástí letiště.... HOSTOVÁNÍ
LUČNÍ PENZION ČESKÁ SKALICE Luční penzion je oblíbený rodinný penzion v malebné obci Česká Skalice, který nabízí ideální místo... HOSTOVÁNÍ
PLATING PLZEŇ V sobotu jsem vedl pro AKC ČR kurz na téma PLATING v hotelové škole v Plzni. Co všechno jsme tam dělali a...
PIVOVAR LEDNICE A VINAŘSTVÍ KADRNKA LEDNICE Speciální večer před Valentýnem byl hostem. Menu nabízelo řadu afrodiziakálních ingrediencí. Degustaci vín předvedl... HOSTOVÁNÍ
POLLEN STREET SOCIAL LONDÝN / VELKÁ BRITÁNIE Před pandemií covidu jsem téměř každý rok odjížděl na pracovní stáže do zahraničí.... MICHELIN STAR Stáže
SPIELBERG ARCHLEBOV Dne 10. a 11. listopadu jsme oslavili Svatomartinské hody. Připravili jsme se na tuto akci ve spolupráci... HOSTOVÁNÍ
NA HUMPOLCE TIŠNOV „Na Humpolce“ je název známé restaurace v Tišnově, která si získala oblibu mezi místními i turisty díky svému kvalitnímu pojetí... HOSTOVÁNÍ
SALÁTY PRAHA Před prázdninami jsem vedl kurz v Makro akademii, která je největším a nejprofesionálnějším gastronomickým studiem... KURZY VAŘENÍ
BISTRO PAULUS A FOUR HANDS S ROMANEM PAULUSEM OLOMOUC Byl mi potěšením přijmout pozvání Romana Pauluse, bývalého šéfkuchaře hotelu Alcron v Praze, na akci "four hands"... HOSTOVÁNÍ
KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ PRAHA Můj první kurz pro začátečníky i pokročilé se uskutečnil v Makro akademii. Toto působivé kuchařské studio, které je... KURZY VAŘENÍ
VINNÉ BISTRO BESEDA PLZEŇ První hostování tohoto roku se uskutečnilo v Plzni u mého přítele Marka Duška, který má dlouholeté zkušenosti z Le... HOSTOVÁNÍ
VINAŘSTVÍ ŠÍLOVÁ MIKULOV Hostování v různých restauracích po celé České republice je pro mě velkou radostí. Představuje to skvělou příležitost... HOSTOVÁNÍ
LANÝŽOVÝ KURZ SULICE Minulý týden se v CHEFARENA konal kurz zaměřený na lanýže. Markéta Hrubá z firmy Lanýže od Markéty podrobně... KURZY VAŘENÍ
LEGO DEZERTY PRAHA Před dovolenou jsem vedl kurz cukrářství v Makro akademii. Kurz s názvem LEGO DEZERTY perfektně ilustruje...
ANGUSFARM SOBĚSUKY SOBĚSUKY V rámci seriálu Gastro & Sommelier jsem byl požádán, zda bych chtěl hostovat jeden večer na Angusfarm Soběsuky.... HOSTOVÁNÍ
2022 ČERVEN Moje poslední menu v La Verandě. Ikonické - výběr nejlepších položek k oslavě 20. výročí otevření La Verandy. La Veranda Praha
2022 - KVĚTEN PRAHA Dubnová degustace nových možných tapasů a snacků pro The Bistro. Degustační komise si vybrala zajimavé položky do nového menu. The Bistro
CHEFS DINNER no.7 PRAHA V Makro akademii se konala již sedmá galavečeře Chefs dinner. Původně plánovaná na únor, byla akce odložena kvůli zhoršující se... Akce
2022 - DUBEN PRŮHONICE Dubnová degustace nových možných jídel do nového jídelního lístku. Babiččina zahrada
2022 DUBEN Mám velkou radost z jara v pražské La Verandě. Očekávám s nadšením rebarboru, chřest, smrže, kačenky a další. La Veranda Praha
UČIL JSEM UČITELE FILETOVAT RYBY PLZEŇ Vedl jsem v rámci projektu www.varimedobre.eu workshop pro pedagogy na téma RYBY v hotelové škole Plzeň. Nejdříve...
2022 - BŘEZEN PRAHA Trochu Asie a Blízkého východu na talířích formou malých snacků a tapasů. The Bistro
CHEF ARENA A CHEF TABLE SULICE Jak již mnozí z vás vědí, nedaleko Prahy byl otevřen prostor nazvaný CHEF ARÉNA. Za jeho vznikem stojí Karel Šimůnek a Petr...
2022 - ÚNOR PRŮHONICE Zimní degustace. V hlavní roli daněk, kachna, čekanka, kadeřávek, kapusta, dýně a atd..... Babiččina zahrada