Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

NA HUMPOLCE

Práce HOSTOVÁNÍ
02. Říjen 2023
TIŠNOV                    Krásné hostování u kamaráda a šéfkuchaře Oskara Klanerta, který je ikona Brna a kterého můžete občas vidět ráno v České televizi.
 
Večer proběhl na téma ZVĚŘINA v rámci gurmánských večerů, které pravidelně pořádá pro svoje hosty. Letos už tam byli Petr Kunc, Peter Bracho, Vojto Artz a gurmánské večery ukončuje Marek Raditsch.
Podávalo se 7 chodové tasting menu pro 60 lidí. 
 
MENU
Dančí tatarák, lanýžová majonéza, řapíkatý celer a křupavý kmínový chléb
Kroupeto s lesními houbami a trhanou divokou kachnou, sýrový crumble a petrželkový olej
Polévka z pečeného celeru, uzená zakysaná smetana, škvarky, jablko Granny Smith a pražené lískové ořechy
Křepelčí prso a kroketa ze stehen, pastinákové pyré, pastinák, kadeřávek a svatojánské ořechy
Rolovaný kančí bok s bylinkami, šťouchané brambory s kaštany, divoká brokolice a marinovaná červená cibule
Hřbet z jelena Sika, dýňové pyré s yuzu, barevná mrkev a omáčka se zeleným kardamomem a zázvorem
Čokoláda, maliny a ostružiny
 
V kuchyni nám pomáhal mladý talentovaný kuchař Vojtěch Kletečka a vůbec jsme se nenudili.
Večer byl zpestřen i speciálně oblečenou obsluhou.
 
 
 
Pokud by jste rádi chtěli podobný večer připravit pro svoje hosty ve vašem podniku, tak mi napište a zkusíme něco společně vymyslet.
pruh