MIKULÁŠ GOTTWALD Dovolte mi vyprávět o něčem, co je málo známé. Mikuláš původně pracoval jako kuchař a já jsem měl to štěstí setkat se s ním před lety...
ZLATÝ KUCHAŘ 2018 PRAHA Redakce Gastro&Hotel oslovila gastronomické specialisty, kteří píší o gastronomii a restauracích, tedy nikoli kuchaře, manažery...
Není RADEK jako Radek PRAHA Kdo hledá, najde. Příklad č.1 Dne 6.2. byl uveřejněn článek CO SE DÁ UKRÁST V RESTAURACI? ŠÉFKUCHAŘŮM MÍZÍ POD RUKOU RECEPTY....
WEBOVÉ STRÁNKY V lednu tohoto roku jsem poprvé vzal do rukou tužku a papír a pustil se do plánování obsahu svých webových stránek. Mnoho uznávaných šéfkuchařů po...
KUCHAŘ OBECNÝ Kuchař obecný Latinsky: coquus universalis nebo též vulgaris Rozšíření: po celém světě. Místa výskytu: v kuchyních restaurací, bister,...
VEPŘOVÉ MASO A ALKOHOL V DUBAJI DUBAJ / SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY Muslimům je zakázáno konzumovat vepřové maso. Při vstupu do Spojených arabských emirátů je také... MIX
ZLATÝ KUCHAŘ 2016 PRAHA Anketu Zlatý kuchař, pořádá už po čtvrté časopis Gastro&Hotel. Jde o jedinou anketu, v níž hlasují pouze odborníci,...
MASTERCHEF PRAHA Tato soutěž pro amatérské kuchaře je oblíbená po celém světě. S radostí jsem přijal pozvání a zúčastnil se natáčení...
FOTOGRAFOVÁNÍ V RESTAURACÍCH Fotografování jídel v restauracích se stalo globálním trendem, který přináší různé výhody i nevýhody. Kvalitní fotografie může fungovat jako... Restaurace