CO BUDE DÁL?
01. Březen 2024
PRAHA Firemní stravování byla velice zajímavá zkušenost a myslím že i oboustranně úspěšná spolupráce. Já se chci vrátit do segmentu HOREKA, kam mě to pořád táhne, mám tam co říct a ukázat.
V tuto chvíli není žádná pevná nabídka na stole.
Chci najít práci, která mě bude bavit, oslovovat a bude to výzva.
Nyní se budu věnovat práci, kterou mám rozdělanou. Ať již jsou to články, kterými pravidelně přispívám 5 let do sobotní přílohy MF DNES.
Dále
-hostování v restauracích po celé republice
-gastrokoučink, poradenství a spolupráce
-privátní vaření doma nebo při oslavách
-kurzy vaření ve školách vaření
-privátní kurzy vaření
-privátní cukrářské kurzy / dezerty/
-privátní kuchař na víkend nebo dovolenou
-pomoc s kuchařskými soutěžemi
a atd...
Také se chci vrátit k práci na kuchařské knize, která stále zůstává rozpracována.
Dále se připravovat s Honzou Horkým a Petrem Hajným na soutěž International Catering Cup do Lyonu.
Pokud někdo měl zájem o navázání spolupráce nebo chtěl využít mé služby, tak se podívejte se na moje nabídku služeb.
Kontakt : radek@radekdavid.cz
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.