Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

INTERNATIONAL CATERING CUP

Soutěže
21. Leden 2019

A už je to tady zase. Už po páte odjíždíme na tuto soutěž do Lyonu. Města, které proslavil Paul Bocuse.

International catering cup je jednou z nejprestižnějších gastronomických soutěží na světě po Bocuse d’Or . Koná se v kolébce gastronomie ve francouzském Lyonu 26. ledna 2019. Soutěž je součástí světové výstavy Sirha

Tým který bude reprezentovat Českou republiku. 

Jan Horký - Master chef Compass Group, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR

Radek David

Jury

Tomáš Svátek - Executive Chef hotelu Nautilus Tábor, člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR

Coach

Tomáš Popp - manažer Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR

informace o téhle soutěži je zde.

Kdo chce vidět více, tak informace najde na mém facebooku a instagramu, kde sledujte hlavně stories. Budou tam krátká videa a celý týden bude stát za to. Těšte se na videa, která zachytí atmosféru. Budu se snažit co nejvíce Vám ji přiblížit.

Kdo bude sedět doma u počítače tak se dívejte přímo live co se děje v hale Paula Bocuse. 

ATMOSFÉRA VÁS DOKÁŽE POHLTIT A NABÍT PRACOVNÍ ENERGII. HRDOSTÍ KE KUCHAŘSKÉMU OBORU.
pruh