Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

RENÉ FRANK

06. Březen 2018

Poprvé jsem ho viděl na Kulinářském sympoziu v roce 2016, kde předvedl skvělou show. Minulý rok jsem byl s přáteli na večeři v Codě a bylo to úžasné. Proto jsem neváhal, když jsem se dozvěděl, že bude pořádat workshop v Praze-Stodůlkách v Makro akademii.

NĚMECKO

               René Frank v roce 2016 založil v Berlíně dezert bar CODA, první svého druhu v Německu. Brzy po otevření získal ocenění „Nejlepší Gastro Concept roku 2016“.

Akce začala ve 12:00, kdy nám René představil svou filozofii. Poté jsme si všichni vzali kuchařské zástěry a obdrželi kompletní recepty s propiskami pro poznámky. Společně jsme připravili zeleninu, zatímco René a jeho tým demonstrovali postupy přípravy jednotlivých komponent. Postupně jsme připravovali jeden chod za druhým. Dva chody jsem poznal z předchozí návštěvy restaurace. René navíc ke každému chodu připravil vhodný nápojový doprovod.

Během šesti hodin jsme připravili šestichodové menu. Velké kuchařské studio bylo plné nás. Petr Stádník a Jitka Ulihrachová se o nás všechny vzorně starali. A ti, kdo vydrželi do konce, měli možnost zeptat se Reného na cokoliv.

Workshop byl pro mě velmi inspirativní a myslím si, že jsme si odpoledne skvěle užili.

Od roku 2004 se věnoval mnoha aktivitám a dosáhl významných úspěchů.

Pracoval v:
Chocolaterie „Oriol Balaguer“ v Barceloně
Akelarre s 3* Michelin v San Sebastianu
Lampart’s s 2* Michelin ve Švýcarsku
Georges Blanc s 3* Michelin ve Francii
Nihon Ryori RyuGin v Japonsku
La Vie s 3* Michelin v Osnabrücku

Učil v: Alain Ducasse Formation v Paříži a Culinary Institute of America v New Yorku a Napa Valley

Je to o tom, jak daleko necháš svou kreativitu zajít.
pruh