GERANIUM
3 * Michelin, Executive Chef : Rasmus Kofoed
KODAŇ
Rasmus byl dříve členem dánského národního týmu kuchařů a cukrářů. Je to legenda nejprestižnější soutěže na světě BOCUSE D´OR. Nejprve se umístil bronzový, potom stříbrný a nakonec si odnesl zlato. To vyžaduje píli, odhodlání a velké sebezapření.
My tam byli s naší partou kuchařů, managerů a s majitelem. Seděli jsme v private roomu. Takže jsme nezažili tu show v restauraci, ale měli jsme dva kuchaře jen pro sebe a ti nám jednotlivě servírovali tasting menu. Mohli jsme jim koukat zblízka pod ruce.
Kuchyně je moderní severská.
Zajímavé je to, že je restaurace na fotbalovém stadiónu. Pokud nemáte rezervaci, nepustí vás sem. Dole před vchodem čeká zaměstnanec, který vás odvede do výtahu a odveze do recepce restaurace.