Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

COSME

Restaurace Spojené Státy Americké
31. Červenec 2018

Executive Chef : Enrique Olvera, Head Chef : Daniela Soto-Innes

NEW YORK

           Další zastávkou na výletě v NY byla tato restaurace. Je blízko mé oblíbené budovy Flatiron přezdívané žehlička díky svému trojúhelníkovému tvaru. Za prvé mě lákala jejich vyhlášená mexická kuchyně hlavního šéfkuchaře Enrique Olvera's a za druhé zvědavost, jelikož restaurace je vysoce hodnocena dle Pellegrina a nemá ani hvězdu Michelina. 
Kuchyně je tradiční mexická, ale moderně připravená ze sezonních potravin.
Mají polední, večerní a brunch menu. Klasicky jsme si objednali skoro všechno z poledního menu. Jídlo bylo vynikající. Přesně na hraně ostrost a kyselost. Jídla byla svěží. Nejvíc bylo, když přišel manager a zeptal se mě "Ahoj šéfe, jak ti chutná?"  Takže proběhla lustrace hostů. 

https://www.cosmenyc.com/  

Moderní mexická kuchyně tak, jak jsem si ji představoval.
pruh