Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

CHEF TIME FEST

Akce
20. Leden 2018

V úterý odstartoval 5. ročník oblíbeného zimního food festivalu. Na programu jsou dva CHEFS TABLE/ 5 chodová večeře s 5 ti šéfkuchaři/, dva duely/ dva šéfkuchaři vaří proti sobě ze stejných surovin/ .

CHEFS TABLE MENU
Paštika kuřecí játra, hruška, brioška, perník
Jan Beneš– restaurace Hospůdka U Štěpána - oficiální stránka
Candát s řepou a koprovkou
Petr Hajný
Konfitovaný černý kořen, velouté, strouhané lanýžové vejce 
Jan Kvasnička– restaurace La gare
Křepelka, foie gras, albufera, černý česnek, petržel, rakytník
Marek Šáda- restaurace Bellevue
Čokoláda, mučenka a maliny
Radek David – La Veranda PrahaBabiččina zahradaThe Bistro

O vína se staral Tomáš Brůha.

Poděkování patří i týmu Petr Vlásek a jeho kolegům, kteří nám pomáhali s přípravou a výdejem.

Vaření bylo skvělý, díky pomocníkům a skvělé partě v kuchyni. Tak jako vždy jsme vydali chod a šli jsme si sednout k hostům festivalu. Nový manager Petr Urban zachoval tento systém, který tu praktikoval jeho učitel Karel Šimůnek

Já si střihnul oblíbenou disciplínu a hrál jsem si na ,,piškota,, a dělal dezert.

Jako vždy se můžete podívat na fotky, které nafotil můj ,,dvorní fotograf,, a oficiální fotograf festivalu Food Photographer - M. Gottwald

HODNĚ POVEDENÝ FESTIVAL
pruh