Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

CHEF TIME FEST

Práce Akce
20. Leden 2018

PRAHA

              V úterý se rozjel pátý ročník oblíbeného zimního food festivalu. Program nabízí dva CHEFS TABLE, pětichodové večeře s pěti šéfkuchaři, a dva duely, ve kterých dva šéfkuchaři soutěží ve vaření jídel ze stejných surovin.

CHEFS TABLE MENU

1.chod - Jan Beneš– restaurace Hospůdka U Štěpána 
Paštika kuřecí játra, hruška, brioška, perník

2.chod - Petr Hajný
Candát s řepou a koprovkou

3.chod - Jan Kvasnička– restaurace La gare
Konfitovaný černý kořen, velouté, strouhané lanýžové vejce 

4.chod - Marek Šáda- restaurace Bellevue
Křepelka, foie gras, albufera, černý česnek, petržel, rakytník

5.chod - Radek David – La Veranda Praha
Čokoláda, mučenka a maliny

Tomáš Brůha se staral o vína.

Poděkování patří také týmu Petra Vláska a jeho kolegům za pomoc s přípravou a rozdáváním.

Vaření bylo vynikající, díky asistentům a úžasnému týmu v kuchyni. Jako obvykle jsme servírovali jídlo a následně se přidali k hostům festivalu. Nový manažer Petr Urban si zachoval systém zavedený jeho mentorem Karlem Šimůnkem.

Zamiloval jsem si roli "piškota" a byl jsem zodpovědný za přípravu dezertů.

Fotografie z akce, které pořídil můj "dvorní fotograf" a oficiální fotograf festivalu Food Photographer - M. Gottwald, si můžete prohlédnout jako obvykle.

 

HODNĚ POVEDENÝ FESTIVAL
pruh