Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2020 ZIMNÍ MENU

Práce La Veranda Praha
19. Leden 2020
Marinovaný lososovitý pstruh, náš jogurt, fenyklová panna cotta, fenyklový salát a křupavé bramborové slupky

Zimní menu.

Marinovaný lososovitý pstruh, náš jogurt, fenyklová panna cotta, fenyklový salát a křupavé bramborové slupky
Dančí hřbet pečený do růžova, brusinkový gel, svatojánské ořechy, marinovaný a křupavý černý kořen
Paštika z kachních jater a kachních foie gras v pomerančovém želé, citrusové plody a mandarinkový gel
Pečená kachní játra foie gras, dýňové pyré, nakládaná dýně, karamelizovaná dýňová semínka, pečená brioška a glazé s tonka fazolí
 Ricottové knedlíčky s lanýži, pečený celer, lanýžové velouté, parmezánová espuma  a crumble
Kachní vývar s houbami, kořenová zelenina, kachní foie gras a nočky z kachního masa
Kachní vývar s houbami, kořenová zelenina, kachní foie gras a nočky z kachního masa
Křupavé houbové cannelloni, pastinákové pyré, zeleninové glazé se sójovou omáčkou
Candát, kadeřávek, pečená řepa, žlutá řepa v petrželkovém oleji, bramborové pyré, omáčka z octa chardonnay
Konfitovaná presovaná kachna, kachní játra, pyré z červeného zelí, nakládané zelí, bramborové šišky s parmezánem
Jelení hřbet, pečený celer, tarhoňa, celerové pyré, chutney z hrušek a jeřabin, hříbkové glazé
Pomalu pečený vepřový bůček, panenka, pyré z boudin noir, topinambur, pyré z karamelizovaných jablek se zázvorem a omáčka z tamarindu
Čokoláda gianduja, lískové ořechy, pěna z lískových ořechů, caramelia sponge, mango a mango gel
Pošírovaná jablka ve svařeném červeném víně, vanilkové semifreddo, karamelizovaná jablka, medový gel, skořicový crumble
Cremeux z bílého jogurtu a kokosu, rakytníkový gel, červené pomelo, pražený kokos, kokosový sorbet, jogurtové bezé
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh