Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 ZÁŘÍ

Práce La Veranda Kyjev
21. Říjen 2019
Hovězí carpaccio, marinované lišky, kapary a parmezánový krém

Další sezonní obnovení. Tentokrát příprava na podzimní období.

Salát s uzenou kachnou, žlutý meloun, růžový grapefruit, granátové jablko, dresing z pomeranče, medu a hoisinu
Chobotnice, lilek, lilkové pyré, malá rajčata, česnekový konfit, bazalkový olej a bílá rajčatová omáčka
Lososovitý pstruh, fenyklové pyré, marinovaný fenykl s křupavou quinoa, pečený fenykl a krevetové omáčka
Kuřátko - Prso a dušené stehno v hříbkové omáčce, spetzle s bylinkami, růžičková kapusta, kadeřávek a parmezánový crumble
Salát z marinované řepy a kozího sýru
Tuňák, květákové pyré, cous cous z květáku a kadeřávek
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh