Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2019 ZÁŘÍ

La Veranda Kyjev Práce
21. Říjen 2019
Hovězí carpaccio, marinované lišky, kapary a parmezánový krém

KYJEV a obnovení menu.

Salát s uzenou kachnou, žlutý meloun, růžový grapefruit, granátové jablko, dresing z pomeranče, medu a hoisinu
Chobotnice, lilek, lilkové pyré, malá rajčata, česnekový konfit, bazalkový olej a bílá rajčatová omáčka
Lososovitý pstruh, fenyklové pyré, marinovaný fenykl s křupavou quinoa, pečený fenykl a krevetové omáčka
Kuřátko - Prso a dušené stehno v hříbkové omáčce, spetzle s bylinkami, růžičková kapusta, kadeřávek a parmezánový crumble
Salát z marinované řepy a kozího sýru
Tuňák, květákové pyré, cous cous z květáku a kadeřávek
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh