Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 BŘEZEN

Práce La Veranda Kyjev
13. Duben 2019
Profiterol  - kozí sýr, lískové ořechy, jablko Granny Smith, granátové jablko
Profiterol -marinovaný losos, avokádo, bylinkový krém, malá rajčata, bylinky
Profiterol - sušená šunka, rajčata, bazalka a parmezán
Falafel a zakysaná smetana s okurkou, mátou a tahini pastou
Těsto filo plněné ricottou s citróny, lískové oříšky, barevná rajčata, bazalkové pesto
Losos plněný tatarákem z krevet s rajčaty, křenová zakysaná smetana, bylinkový krém, salátová okurka a fenykl, křupavá quinoa
Salát s uzenými kachními prsy, pomerančový hoisin, lískové ořechy
Salát s řepou, mix zelených salátů, krémový kozí sýr, pekanové ořechy, pomerančový gel, pomeranč
Chobotnice s bazalkovým máslem, tarhoňa s chorizem, paprikou, pimentem ala rizoto, fenykl s citrónovým dresingem
Jehněčí hřbet v bylinkové krustě, pyré z uzeného česneku, česnekový konfit, jarní cibule, špenát s divokým česnekem, glazé s rozmarýnem a celozrnnou hořčicí
Kuře, hříbková omáčka, opečená polenta, restované houby se špenátem
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh