Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

WAGU KHIN

Michelin Restaurace Singapur
06. Květen 2018

2 * Michelin, Executive chef : Tetsuya Wakuda

SINGAPUR

            Tetsuya Wakuda je považovaný za jednoho z nejlepších australských kuchařů.

Tetsuya je rozený v Japonsku a ve 22 letech poprvé navštívil Austrálii. Tam se učil u Tony Bilsona klasickou francouzskou kuchyni.

Jeho kulinářský rukopis je spojením nejčerstvější australské sezónní produkce s francouzským kulinářským uměním a japonským stylem. Ochutnali jsme jeho signature dish - marinované Botan krevety s mořským ježkem a oscietra kaviárem, japonské Ohmi Wagyu steak z prefektury Shiga s wasabi, citrusy a sójovou omáčkou.

Restaurace obsahuje tři salónky. Každý salónek má teppanyaki desku, na které kuchař finišuje své pokrmy a servíruje před hosty. Dezert se většinou podává v hlavní části restaurace s nádherným výhledem na záliv.

Na fotkách je tasting menu. Tohle je poslední vzpomínka na Singapur, kde jsme se s kamarády převážně stravovali na ulici a hawkers zonách. Tato restaurace byla takové zpestření. Cílem původně měla být restaurace André, ale tu šéfkuchař André Chiang dva měsíce před naším příjezdem trvale uzavřel.

Celou dobu sedíte u tepanyaki desky a kuchaři dodělávají jídla přímo před vámi.
pruh