Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

VELIKONOČNÍ MENU

10.Duben 2025

  • Délka kurzu4 hodiny
  • Cena kurzu2 900,-
  • Místo kurzuNÁRODNÍ ZEMĚDĚLSKÉ MUZEUM PRAHA
  • NáročnostSNADNÉ
Duben 2025Čtvrtek 10.04.
17:00-21:00
přihlásit se na kurz

 

Budeme připravovat:

Salát z mladého špenátu, do růžova pečeného jehněčího hřbetu, pošírované vejce a česnekové krutónky

Králičí kaldoun s libečkem

Dušené králičí stehno na divoko a velikonoční hlavička / nádivka/

Boží milost se skořicovým cukrem a vanilkovou omáčkou

PŘIPRAVTE SE NA VELIKONOCE.    
pruh