Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

RYCHLÉ POKRMY Z MASA, DRŮBEŽE A ZELENINY!

08.Červenec 2020

V tomto kurzu si osvojíte několik technik důležitých pro dokonalou a přitom rychlou přípravu různých druhů masa. Kurzem zaměřeným na rychlou, jednoduchou a přitom precizní přípravu pokrmů z masa a zeleniny .

  • Délka kurzu5 hodiny
  • Cena kurzu3 800,-
  • Místo kurzuPRAŽSKÝ KULINÁŘSKÝ INSTITUT
  • NáročnostSNADNÉ
Červenec 2020Středa 08.07.
16:00-21:00
přihlásit se na kurz

Náplň kurzu:

Kuře “Kyjev"

Zapékaná vepřová kotleta

Kroupeto s kachním masem, rychlé marinované zelí

Drůbeží játra s houbami, lokše

Králík na červeném víně

IDEÁLNÍ PRO TY, CO NECHTĚJÍ ZTRÁCET ČAS V KUCHYNI.
pruh