Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

Rychlé pokrmy z masa, drůbeže a zeleniny!

26.Březen 2020

V tomto kurzu si osvojíte několik technik důležitých pro dokonalou a přitom rychlou přípravu různých druhů masa. Kurzem zaměřeným na rychlou, jednoduchou a přitom precizní přípravu pokrmů z masa a zeleniny .

  • Délka kurzu5 hodiny
  • Cena kurzu3 800,-
  • Místo kurzuPRAŽSKÝ KULINÁŘSKÝ INSTITUT
  • NáročnostSNADNÉ
Březen 2020Čtvrtek 26.03.
16:30-21:30
přihlásit se na kurz

Náplň kurzu:

- Kuře Kyjev
- Zapékané vepřové maso
- Kachní soté
- Drůbeží játra
- Hovězí maso pečené v pánvi
- Bylinkové máslo
- Lokše
- Rychlé nakládané zelí
- Kroupeto
- Nastavovaná kaše

 

IDEÁLNÍ PRO TY, CO NECHTĚJÍ ZTRÁCET ČAS V KUCHYNI.
pruh