Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

MAYERS BAGERI

Restaurace
09. Srpen 2019

NEW YORK               

           Mayers Bageri je řemeslná pekárna v Kodani, která připravuje chleba starým způsobem a zaměřuje se na organická a místně pěstovaná původní zrna.

Kváskový chléb. Chléb využívající organickou mouku, kvásek a celozrnnou mouku. V Dánsku vyvinul Claus Meyer jedinečný styl chleba s dlouhým kvašením/ fermentací/, vysokou vlhkostí, čímž vytváří bochníky, které jsou vlhké, výživné a plné chuti. Pekařka Rhonda Crosson úzce spolupracuje s Clausem Mayerem, aby i v New Yorku mohli lidé ochutnat poctivý kváskový chleba.

Tuto pekárnu najdete na 4 místech v Kodani a v New Yorku na hlavním vlakovém nádraží před restaurací Agern. Je tu severská food hala, která patří pod značku Mayers USA.  Prodávají tu kváskový chléb, sladké šneky, klasické severské hranaté chlebíčky Smørrebrød plněné vším možným a bar, kde můžete ochutnat lehké severské jídlo podobné jídlo a pak je tu michelinská restaurace Agern.

North American farmers spolupracují s MayersUSA, kteří pěstují původní skandinávské obilí v New Yorku, Maine a Connecticutu.

MayersUSA

Claus Mayer otevřel v roce 2016 v Grand Central Terminal ve Vanderbilt Hall restauraci Agern a food hallu.

POVINNÁ ZASTÁVKA.
pruh