
KNIHA SLADKÉ POKLADY
12. Prosinec 2019
PRAHA
Práce na knize Romana Vaňka je vždy velmi náročná a začíná již půl roku předem. Začíná se prvotní myšlenkou, která se postupně rozvíjí, následuje výběr receptů a blokování kuchyně na tři týdny. Je nutná komunikace mezi všemi zúčastněnými, abychom byli v určený den připraveni.
A pak přichází den D. Všichni se sejdou v Pražském Kulinářském Institutu, kde fotograf připraví dva ateliéry pro fotografování jídel z různých perspektiv. Přijede množství zboží a Tomáš Novák, který dokonale zachytí atmosféru v PKI. Nikdo jiný neumí tak dobře vyfotit nás během snídaně, kdy držíme v ruce párek a Roman u nástěnky jako generál instruuje, co musíme udělat, abychom mohli jít domů.
Určitě tuhle knihu musíte mít v knihovně.
