KNIHA SLADKÉ POKLADY
12. Prosinec 2019
Každá práce na knize Romana Vaňka je velice náročná. Vše začíná i půl roku dopředu. Nejprve prvotní idea, která se dále rozvíjí. Pak následuje výběr jednotlivých jídel. Blokování kuchyně na 3 neděle. Komunikace mezi všemi, aby jsme byli ve stanovený termín na place k dispozici.
Pak nastane den D. Všichni zainteresovaný se nahrnou do PKI / PRAŽSKÝ KULINÁŘSKÝ INSTITUT/. Fotograf si vytvoří dva ateliéry na focení jídel z různých úhlů. Najede hromada zboží. Dále přijíždí Tomáš Novák, který dokáže skvěle zachytit atmosféru v PKI. Nikdo jiný nedokáže zachytit Nás při snídani, když v ruce držíte párek a Roman vysvětluje u nástěnky jak generál, co musíme udělat, jinak Nás nepustí domů
Určitě tuhle knihu musíte mít v knihovně.