Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

GRILOVÁNÍ

13.Červen 2019

  • Délka kurzu4 hodiny
  • Cena kurzu2 400,-
  • Místo kurzuNárodní zemědělské muzeum
  • Náročnostzvládne to
Červen 2019Čtvrtek 13.06.
17:00-21:00
přihlásit se na kurz

 

Jaká masa, ryby, drůbež, zelenina se hodí na grilování?


Co budeme grilovat?
Hovězí pupek, vepřová krkovice, kachní prsa, kuřecí stehna, losos, rajčata, cuketa

Marinády
5 různých marinád

Studené omáčky
BBQ, teriyaki, tatarská, hořčičná

Zeleninové salsy
Papriková s červenou cibulí, houbová s estragonem, okurková s koprem

SKVĚLÁ PŘÍPRAVA NA GRILOVACÍ SEZÓNU.
pruh