Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

GRILOVÁNÍ OVOCE

02. Červen 2020

PRAHA

            Pokud rádi grilujete celoročně, tak doporučuji se podívat do archívu TV NOVA pořadu VÍKEND kde jsem tentokrát jsem griloval ovoce.

Grilování je skvělé pro různé druhy ovoce. Je to jednoduché a když se spojí s medem, hnědým cukrem nebo balsamikem, vznikají nádherné chutě. Ananas jsem marinoval v cukrovém sirupu s rumem a pak ho zavakuoval, což pomohlo marinádě lépe proniknout dovnitř. Určitě doporučuji vyzkoušet. Můj grilovací proces začíná zhruba v sedmé minutě.

Další nová zkušenost s natáčením.
pruh