Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.
MOJE SLUŽBY
CV
OCENĚNÍ
BLOG
PRÁCE
KNIHA
ZAHRANIČNÍ STÁŽE
AKCE
HOSTOVÁNÍ
KURZY VAŘENÍ
La Veranda Praha
Babiččina zahrada
The Bistro
La Veranda Kyjev
RESTAURACE
Belgie
Česko
Dánsko
Francie
Itálie
Německo
Rakousko
Singapur
Spojené státy americké
Španělsko
Švédsko
Velká Británie
MIX
TRHY A TRŽNICE
Street food
Kuchařské A CUKRÁŘSKÉ potřeby
NOŽÍŘSTVÍ
PORCELÁN
Kuchařské legendy
Nezařaditelné
KNIHKUPECTVÍ
SOUTĚŽE
INTERGAST CULINARY TEAM
MIX SOUTĚŽÍ
INTERNATIONAL CATERING CUP
VIDEO
PRESS
KONTAKT
GASTRONOMIE JE OTLOUKÁNEK A BOXOVACÍ PYTEL
Press
10. Leden 2021
PRESS
GASTRONOMIE JE OTLOUKÁNEK A BOXOVACÍ PYTEL
Pokračování članku
.
Můj uhel pohledu jak to vidím a cítím.
Odkaz na článek
zde
.
Doufám že nebudu psát za půl roku uzavření gastronomie za 4, 5 nebo dokonce 6.
Sdílet na Facebook
Sdílet emailem