Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

ELEVEN MADISON PARK

Michelin Restaurace Spojené Státy Americké
01. Srpen 2018

3 * Michelin, Executive Chef : Daniel Humm,

 

 

 NEW YORK

         Tři návštěvy v NY a tři návštěvy EMP a tři různé kuchařské styly.

2013

Jak řekl Daniel. Bylo to období, kdy chtěl dokázat celému světu, že umí vařit, různé postupy, zpracovaní surovin na jeden talíř.

2015

Doba, kdy některé chody začal dělat jednodušeji. Plating jídel nebyl tak složitý jako v roce 2013. Byli zde už prvky minimalismu.

2017

Strohý minimalismus. Propracovaná jídla do všech detailů. Na podzim měli kachní foie gras s karamelizovanými dýňovými semínky. Naskládání dýňových semínek na jednu porci trvalo 9 minut.

Práce číšníků u stolu a velice uvolněná atmosféra. Signature dish Kachna zůstala, a dokonce v kuchyni jsou vyvěšené v prosklené lednici.

 Co je stejné každou návštěvu

Čedarová sušenka na začátku v papírové krabičce založená na stole, máslo a rolovaná brioška, čokoládový preclík s mořskou solí, který je ve verzi 2017 propracovanější, pálenka z jablek, které můžete vypít, kolik chcete a skleněná dóza s granolou, kterou dostanete na druhý den k snídani.

Překvapení

Usadili nás ke stolu a přišel manager, přinesl mi ručně šitý blok s krásnou propiskou se slovy, "minule jste si u nás dělal poznámky, tak tady máte něco na další poznámky". Takový detail si zanesli do své databáze. A je to pravda, vždy si dělám poznámky.

Kuchyně

Pokochejte se jednou z nejkrásnější kuchyní. Je radost pozorovat z koutku vyhrazeného pro hosty, na to jak všichni hezky pracují, jsou jako dobře promazaný stroj.

 

Daniel Humm je můj velký idol.Sleduju ho dlouho a pokaždé když jsem v NYC ho musím navštívit a ochutnat jeho jídlo. Sleduji jeho růst a jeho kuchařský styl. Je mojí velkou motivací. 
pruh