Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

BIG GREEN EGG´S FLAVOUR FAIR

Práce Akce
23. Září 2017

PRAHA

                Dne 23. září 2017 se v areálu Art&Food ZOOně, Trojského pivovaru, uskutečnil pilotní první ročník Flavour Fair v České republice. Historicky první ročník proběhl před 11 lety v Holandsku, kde letošní ročník přilákal 4000 hostů, 200 kuchařů a 150 "Vajíček". Flavour Fair, neboli Festival chutí Big Green Egg, se nyní koná ve 8 evropských zemích.

Flavour Fair je setkáním milovníků dobrého jídla, kde se hlavně užívá společného stravování, obdivuje se dovednostem kuchařů a samozřejmě se prezentuje Big Green Egg.

Mezi účastníky byli Jan Punčochář z Grand Cru Restaurant, Jaroslav Žídek z Grand Hotela River Park (Bratislava), Radek David z La Veranda, Babiččina zahrada, Jan Kvasnička z La Gare, Jan Dostál z AvantGarde Restaurant, Petr Hajný z Lípa Resort, Pavel Býček z Alcron, Jan Horký, kapitán českého národního týmu, Daniil Gorovoy z Panorama Golf Resort, Martin Kempf z Kogo a dalších 30 kuchařů v akci s "vajíčky".

Každý šéfkuchař měl k dispozici dvě velikosti ,, vajíčka´´, Minimax a L, a připravoval pokrmy podle svého výběru v malých ochutnávkových porcích, aby hosté mohli ochutnat co nejvíce různých chutí. Šéfkuchaři používali různé techniky - pečení, grilování, uzení, vaření, dušení - a využívali všechny funkce grilu. Hosté se zajímali o techniky marinování masa, optimální teploty pro pečení a žádali o rady a tipy.

Pro získání vstupenky na akci bylo nutné zakoupit lístek za 899 Kč, který zahrnoval uvítací nápoj a neomezenou konzumaci všech nabízených jídel. Já jsem připravil 256 porcí pečeného ananasu, a někteří hosté si pro ně přišli i třikrát. Pro děti byly připraveny workshopy, skákací hrad, vaření a malování na obličej.

Karel Šimůnek, velký přítel a spolupořadatel, moderoval celou akci. Jeho zásluhou se na festivalu shromáždili kuchaři, aby sdíleli své zkušenosti s grilováním, což je koníček nebo součást práce pro většinu z nich. Tento den byl vynikající příležitostí k propagaci prodeje grilů.

 

SUPER AKCE NA PODPORU PRODEJE TĚCHTO SKVĚLÝCH GRILŮ.
pruh