Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2020 BŘEZEN

The Bistro Práce
08. Duben 2020
Sulc z králíka, nakládaná šalotka a ředkvičky a petrželkový krém

Březnové menu v The Bistro. Tentokrát v českém duchu. 

Hovězí tatarák a topinky z kmínového chleba s česnekem
,,Selský salát´´ - restované brambory a anglická slanina, 5 minut vařené vejce,  míchané zelené saláty a česnekový dresing ze zakysané smetany
Kulajda s vejcem a koprovým olejem
Kulajda s vejcem a koprovým olejem
,, Svíčková´´ - dušená hovězí loupaná plec, smetanová omáčka, restovaná kořenová zelenina a karlovarský knedlík
,, Svíčková´´ - dušená hovězí loupaná plec, smetanová omáčka, restovaná kořenová zelenina a karlovarský knedlík
Konfitované kachní stehno, červené zelí po vinařsku a bramborový knedlík
Ryba dne, restované houby, pyré z česneku, pečená cibule a kmínová omáčka
Knedlíčky z pečené dýně, dýňová semínka, kadeřávek, kozí sýr
Bohužel tohle menu bylo pouze na dva dny, než byly zcela nečekaně nařízením vlády uzavřeny všechny restaurace.
pruh