Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2019 POSTNÍ MENU

La Veranda Kyjev Práce
13. Březen 2019

Postní /veganské/ menu.

Pečená červená a žlutá řepa, quinoa, pistácie, malinový gel, kaviár z řepy a malin, tofu, maliny a křupavý chlebový chips s řepou

Každý rok připravuji v Kyjevě pro naše hosty postní menu. Jídla bez mléka, mléčných produktů, vajec a alkoholu.

Terina z pečených paprik a lilku, marinované čekankové puky a harissa
Pečená červená a žlutá řepa, quinoa, pistácie, malinový gel, kaviár z řepy a malin, tofu, maliny a křupavý chlebový chips s řepou
Pečený celer, kapary, hrozinky, pažitka, pyré z pečeného celeru a petrželkový olej
Brokolice, brokolicové pyré, citrónové pyré, uzené mandle a olej z petrželky a nori řasy
Felafel, krém z hummusu a tahini pasty, salát z malých rajčat a máty, marinovaná šalotka
Plněná rajčata zeleninovým cous cousem, bílá rajčatová omáčka a bazalkový olej
Smažený lilek, salát z malých rajčat, granátového jablka, pomeranče a petržele
Salát z avokáda, žlutá řepa, ředkviček, lískové ořechy, Granny Smith jablko, polníček a vinaigrette z fíků
Celerový krém s lanýži, pečený celer a lanýžový olej
Mrkvové rizoto s pomerančem, marinované barevné mrkve, para ořechy, marinovaná šalotka a ořechový crumble
Kapusta plněná smetanovou kapustou a hráškem, růžičková kapusta, pražené mandle, bramborová terina, petrželkové veloute
Polenta, pečený lilek, caponáta, restovaná rajčata, česnekové pyré a bazalkový olej
Květák, pyré z květáku, cous cous z květáku, quinoa, kadeřávek a omáčka ze sojové omáčky a miso pasty
Bramborové knedlíčky plněné špenátem, houbové ragú s koprem, křupavé brambory, koprový olej
Kokosová panna cotta s limetkovými listy, mučenková espuma, chutney z tropického ovoce, kiwi, kokos crumble a passion fruit gel
Lehce podušený jablka na karamelu pečená ve filo těstu, skořicový cukr, sušené ovoce v medu, vanilková omáčka
Každý kuchař by měl zvládnout pár veganských jídel
pruh