Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2017/18 ZIMNÍ MENU

La Veranda Praha Práce
10. Leden 2018

Zima, zima, zima.

Smažený králičí rillettes, kečup s uzených paprik a marinovaná šalotka
Trubičky plněné uzenou zakysanou smetanou, sušenými olivami a hovězím masem
Uzené kachní prso, pomeranč, granátové jablko a křupavá kuřecí kůže
Závitek s marinovaným lososem a zeleninou, avokádo a ponzu omáčka
Mořský vlk, hořčičné semínko, krém ze žlutého kari a ředkvičky
Mušle sv. Jakuba, mučenka, yuzu, červená řepa, olej z citrónové trávy a koriandruMušle sv. Jakuba, mučenka, yuzu, červená řepa, olej z citrónové trávy a koriandru
Pečená kachní játra Foie Gras, espuma z makadamských ořechů, pyré z pečených jablek se skořicí  a omáčka ze svařeného vína
Sepiové tagliatelle, mladé římské listy, limetka, citrónové pyré a fenykl
Telecí brzlík pečený na másle, lehce vařené vejce, černý kořen a lanýžové glazé
Vývar z hovězích žeber a oháňky, ravioli plněné masem a lanýži, kořenová zelenina
Ravioli se sýrem Taleggio, mangold, vlašské ořechy, brokolice, parmezánový crumble a lehký parmezánový krém
Mořský vlk, čekanka, mladá mrkev, fregola, omáčka ze žlutého kari a kokosového mléka
Crémeux z bílé čokolády a mučenky, citrónové pyré, mučenka, mango a pomerančová espuma
Tiramisu, Kahlua želé, zmrzlina ze slaného karamelu a křupky z kakaových bobů
Ořechové semifreddo s karamelizovanými ořechy, jablko s limetkovou kůrou a limetkový gel
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh